Praha Česká republika

Pronájem obchodního prostoru 55 m², Praha 5 – Ostrovského

Dovoluji si Vám nabídnout k pronájmu obchodní prostor 55 m² v přízemí cihlového domu v lukrativní části Prahy 5 – Ostrovského.

Obchodní prostor o velilkosti 55 m2, je dispozičně velmi důmyslně řešen jako 3+0 , v první místnosti se nachází vstup z ulice s velkou výlohou. V chodbě, která spojuje první místnost a druhou místnost, je možné umístit kuchyňku a nachází se zde zadní vchod . Prostor je nevybavený.

V případě potřeby je možné prostor rozdělit na 2 části a udělat zázemí či sklad, který bude mít separátní vstup a nebude tedy nutné zásoby nosit přes prodejnu či rožšířit o sklad v suterénu domu.
V prostoru je rozvedena voda, elektřina, odpady, a je možné rozšíření o další prostory (sklep/sklad). Možnost provozovat i kadeřnictví, na které je prostor kolaudován. Pěkný prvorepublikový dům v udržovaném stavu s výtahem. Velká výloha přímo u křizovatky, Dobrá dostupnost MHD tramvaj staví 3 min od domu, metro je 2 min chůze Anděl. Možnost parkování na ulici nebo přilehlém oploceném parkovišti za 1780/měsíčně, není součástí nájemní smlouvy a místa jsou omezena. V okolí škola, knihovna, obchody a restaurace, pošta, lékárna, kino, parky a lesopark a Lidl. Pro více informací kontaktujte makléře.

Petr Heres
+420 776 866 665
Realitní makléř, Investor
Read More
Prodáno