Zruč nad Sázavou Česká Republika

dům ze zahrady

Prodej bytu 4+KK ve velmi klidné ulici Lipinská – Zruč nad Sázavou

Cena 10 600 000 Kč Ulice: Lipinská

Dovoluji si Vám nabídnout prodej nového prostorného rodinného domu o dispozici 4+KK s úložným prostorem na půdě a celkovou zastavěnou plochou 107,32 m², stáním pro auta a dvěma základovými deskami, s udržovanou zahradou 815 m², který se nachází v ulici Lipinská – Zruč nad Sázavou, okr. Kutná Hora.

Dům v ulici Lipinská byl dokončen a kolaudován v roce 2022, kombinuje moderní technologie s klasickou architekturou tak, aby bylo dosaženo vysokého komfortu, jedná se tedy o novostavbu se vším, co si můžete přát včetně přípravy na FVE.

Dům má 1 hlavní vstup s předsíní (3,98 m²), další 2 vstupy ze zahrady do obývacího pokoje a 1 vstup do kuchyně. Pro větší komfort je zde 2x WC, samostatné WC s umyvadlem je prakticky umístěné v technické místnosti hned u hlavního vchodu (4,25 m²), ve které je příprava na pračku a sušičku. V technické místnosti se také nachází vnitřní jednotka tepelného čerpadla a bojleru. Druhé WC se nachází v koupelně (6,22 m²), která disponuje vanou, sprchovým koutem a dvěma umyvadly. V domě najdete tři pokoje (9,92 m² a 10,52 m² a 12,94 m²), které jsou ideálně řešeny jako dva dětské pokoje a ložnice. Nesmí chybět ani prostorná kuchyně s obývacím pokojem (35,84 m²), kuchyňská linka včetně většiny spotřebičů (lednice, varná deska, trouba, digestoř a příprava na myčku nádobí). Půda je přístupná po výsuvném schodišti. Za domem je vybudovaná terasa s výhledem na zahradu, přímo přístupná z obývacího pokoje. Terasa je v části zpevněná na vířivku a tak není problém ji sem umístit.

Zateplená nepodsklepená dřevostavba, základy – betonové pasy + vyztužené bednící dílce vylité betonem, Izolace – proti vlhkosti a vodě, tepelné izolace (hydroizolace proti tlakové vodě a radonu spolu s odvětráním radonu z podloží), sedlová střecha (tašková krytina), podlahy (vinyl + dlažba), plastová okna a dveře, technická dokumentace k rozvodu elektřiny, vody, odpadům. Bezpečnostní dveře, včetně zárubní. Výměnu vzduchu řeší vzduchotechnika s rekuperací.

Dům je napojený na veřejný vodovod a kanalizaci VHSKH. Dešťová voda je zachycena v retenční nádrži Gama F10 s přepadem do vsakovací nádrže. Dešťová voda je využita na splachování WC a zalévání zahrady. Vytápění zajišťuje tepelná čerpadlo Panasonic Aquarea T-CAP LT 9kW a krbová kamna Hark 44 GT. Teplou vodu zajišťuje nový bojler o velikosti 200 L, umístěný v technické místnosti. V domě jsou instalovány signalizační hlásiče kouře, ze střechy svod koaxiálu, datové rozvody. Jedná se o difúzně otevřenou stavbu.

Na pozemku se dále nachází dlážděná parkovací místa, kam se komfortně vejdou 2 auta. Vedle domu je vybudovaná základová deska, na které lze postavit garáž nebo lze dům přistavět na praktické 2kk. Další betonová, základová deska na pozemku je pro zahradní domek s přívodem elektřiny.

Pozemek je rovinatý, s udržovanou zelení a dlažbou kolem domu pro snadný přístup na terasu bez nutnosti procházet domem. Jedná se převážně o obdélník, lehce vychýlený na jedné straně. Nacházejí se zde menší stromy, keře, květiny. Majitel je ochoten nechat částečně nejen zahradní vybavení. Pokud hledáte vlastní bydlení s dostatkem prostoru pro život, práci a rekreaci, potom je tato novostavba tou pravou pro vás.

Energetická náročnost B, celková spotřeba domu 5,4 MW/rok včetně domácích spotřebičů.

Na nemovitosti je hypotéka, kterou je možné převzít na částku cca 3 070 000 Kč s fixací 2,19 do 30.4.2026, u České spořitelny, výše splátky je na vyžádání u makléře.

Město Zruč nad Sázavou má přibližně 4.800 obyvatel a nabízí se zde veškeré občanské vybavení v podobě školy, školky, obchodů, lékaře, sportovní haly, několika sportovišť, dětského i dopravního hřiště. Na řece Sázavě je možné si půjčit loď, najdete tu i cyklostezku, nedávno vybudovanou rozhlednu Babka či přírodu nedaleko začínající Vysočiny. Železniční trať zajišťuje příme spojení do Ledče nad Sázavou, Čerčan tak i do Kutné Hory či Prahy. Do Prahy je přímé spojení zajištěno autobusem (1h 10m). Dálnice D1 je vzdálena 7km. To zajištuje dostatečný klid s kombinací rýchlé dostupnosti na dálnici.

Petr Heres
+420 776 866 665
Realitní makléř, Investor
Читать дальше
10 600 000Kč
3
1
Особенности недвижимости