Ostrovského, Praha 150 00 Česká republika

Pronájem bytu po rekonstrukci 3+1, Praha 5 - Anděl

Nájemné 23 300 Kč, domovní poplatky 779 Kč, provize 1x nájem+DPH

Dovoluji si Vám nabídnout světlý a rekonstruovaný byt 3+1, 110,9 m2 ve 1 patře, v žádané lokalitě Anděl a blízkosti MHD

Velká a prostorná chodba, z které se vstupuje do pokoje, kuchyně, koupelny s toaletou a na druhou samostatnou toaletu. Za vstupními dveřmi se nachází samostatná toaleta s odpadem na pračku, další vstup z chodby je do prostorné koupelny, která je pro větší komfort vybavena vanou, sprchovým koutem, toaletou. Dále se z chodby vstupuje do kuchyně, která je průchozí, z jedné strany spojuje obývací pokoj a ze strany druhé ložnici. Kuchyně je vybavená kuchyňskou linkou se sklokeramickou deskou a připravena na další vestavěné spotřebiče. Z chodby se dále vstupuje do obývacího pokoje, který je průchozí do kuchyně nebo ložnice. Ložnice je velmi světlá díky velkému francouzskému oknu, které je dominantou prostoru a kromě světla zajišťuje i neobyčejné výhledy. Poslední pokoj je přístupný z kuchyně.

Nová špaletová okna a dřevěné dveře, důkladná elektroinstalace, datové rozvody po celém domě i bytě včetně optiky. Na podlaze v koupelně a WC dlažba, v ložnici, obývacím pokoji a druhé ložnici jsou parkety a ve zbytku bytu plovoucí podlaha. Nový kotel k vytápění i ohřevu vody. Do bytu jsou bezpečnostní a protipožární dveře, v domě je nový prosklený výtah. Kauce stanovena na 46 600 Kč.

Dobrá dostupnost MHD, tramvaj staví 3 min. od domu, metro je 2 min. chůze na stanici Anděl nebo na autobus 3 min. chůze. Možnost parkování na ulici nebo vám můžeme nabídnout garážové stání v nedalekém komplexu k pronájmu či koupi. V okolí škola, knihovna, obchody a restaurace, OC, pošta, lékárna, kino, parky a lesopark. K nastěhování.

Petr Heres
+420 776 866 665
Realitní makléř, Investor
Читать дальше
Pronajato
2
1
Особенности недвижимости