Hradec Králové Česká Republika

Prodej bytu 2+KK ve velmi klidné ulici Horova – Hradec Králové

Cena: 3 200 000 Kč Domovní poplatky: 2 707Kč Ulice: Horova

Dovolujeme si Vám nabídnout bytovou jednotku na adrese Horova v osobním vlastnictví, dispozice 2+KK o velikosti 47m² se sklepní kójí, vhodná k částečné nebo celkové rekonstrukci, v klidné části Hradce Králové, zároveň nedaleko centra s dobrou dopravní dostupností.

Byt je v původním, udržovaném stavu, vhodný jak k okamžitému nastěhování, po drobných estetických úpravách (poslední roky zde bydlel nájemník), tak k rekonstrukci s možností rozšířit o jeden pokoj pří úpravě chodby a komory. K bytu náleží úložný prostor umístený na dvoře domu v menší zděné stavbě. Dvůr je prostorný a využívá se mimo jiného na sušení prádla.

Okna jsou plastová, elektrické topení, kotel na ohřev vody je na plyn, rozvody vody do bytu v plastu s vodoměrem, plyn zaveden a připojen. Na podlaze v chodbě, komoře a pokoji s kuchyňskou linkou je lino, v druhém pokoji je koberec, pod kterým jsou dřevěná prkna, v koupelně je dlažba.

Dům je celkově udržovaný. Má nové vstupní dveře do domu, zvonky, fasáda bez větších poškození, spravovaný společností SNHK. Měsíční domovní poplatky, s platností od července 2024 činí 2 707 Kč z toho fond oprav činí 1 200 Kč. Ve fondu oprav jsou naspořené peníze, není zde tedy anuita.

Klidný dům i okolí, nedaleko se nachází veškerá občanská vybavenost, centrum města je par minut chůzí od domu, zastávky veřejné dopravy (vlak i autobus)

Prohlídky jsou již možné, majitel si vyhrazuje právo výběru nejvýhodnější nabídky.

Petr Heres
+420 776 866 665
Realitní makléř, Investor
Read More
3 200 000Kč
1
1
Vlastnosti nemovitosti