Vondroušova, Praha Česká republika

Pronájem bytu 4+kk s lodžií a sklepem Praha Řepy

Nájemné 18 000 Kč, domovní poplatky 4500 Kč, provize 1x nájem+DPH

Dovoluji si Vám nabídnout prostorný byt 4+kk (89 m2) se zasklenou lodžií, v druhém patře domu ve velmi klidné části města Praha – Řepy

Byt Praha – Řepy po částečné rekonstrukci s ideální dispozicí. Centrální chodba, která spojuje tři neprůchozí ložnice, prostorný obývací pokoj přímo spojený s kuchyňským koutem a lodžií, koupelnu s vanou, druhou koupelnu se sprchou a bidetem, samostatnou toaletu.

V bytě se nachází kuchyňská linka, je vybavena těmito spotřebiči (dřez, trouba, varná deska, digestoř) a úložným prostorem. Okna jsou plastová, podlaha v obytných místnostech plovoucí, v koupelně, na WC a lodžii je dlažba.

Dům je celkově ve velmi dobrém stavu, vstup z ulice na čip. Okolí je velmi příjemné, před domem je množství parkovacích míst, a za domem velké parkoviště, spousta stromů a zeleně, nedaleko dvě hřiště pro děti, škola, obchody či restaurace.

Velmi klidná lokalita s občanskou vybaveností, nedaleko stanice MHD – Blatiny vzdálené 3 min. chůze.

Nájemné činí 18 000 Kč, kauce 36 000 Kč, zúčtovatelné poplatky domovní (včetně topení a teplá vody) činí 4 500 Kč/2 osoby, další je za 1000 kč/osoba. Elektřina a plyn bude přepsaná na nájemce.

Byt je připraven k nastěhování, prohlídky a rezervace jsou již možné.

Petr Heres
+420 776 866 665
Realitní makléř, Investor
Read More
Pronajato
3
2
Vlastnosti nemovitosti